Honda Civic: soms afslaan

Bouwjaar: 1993

beste mensen,
is er misschien iemand die dit vaker mee heeft gemaakt?
ik heb een honda civic uit 1993 een 3d lsi. de auto start en loopt prima maar af en toe als ik op b.v. een kruising af kom rijden en dan de koppeling in trap dan valt het toerental zover terug dat de auto soms afslaat. het komt maar heel af en toe voor.
ik heb al een andere stationaire regelklep geprobeerd maar dit hielp niets zelf vermoed ik dat de motor op dat moment misschien ergens valse lucht krijgt maar weet dit niet zeker. want ik kan zo niets vinden.
hier is een trucje voor om tijdens het lopen van de motor carb. cleaner bij alle slangen te spuiten als er ergens een scheurtje zit zal de motor er op reageren maar ook dit hielp niet
als iemand dit probleem kent en weet op te lossen zou ik erg dankbaar zijn.

Bertwin

Geplaatst door Bertwin (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Civic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

AndyBE (0), 18 jaar geleden

Ik denk dat je hetzelfde probleem hebt als de advertentie juist voor u. Om de 25000 km wordt aangeraden om de klepspeling eens te laten controleren en eventueel bij te regelen. Ik ben er haast zeker van dat dit je probleem is. Heb bijna hetzelfde meegemaakt met mijn Accord op LPG. Aan de lichten valt de motor stil of je moet extra gas geven. Heb ook geprobeerd om het stationair toerental wat te verhogen, maar niets hielp. Ben eens naar de garage geweest dan, en zij hebben de klepspeling wat bijgeregeld. Problem solved. Succes

Bertwin (0), 18 jaar geleden

heb zelf de klepspeling al gecontroleerd ff afwachten of het echt helpt...

crxgek (0), 18 jaar geleden

GEEF jullie gelijk kleppen stellen dan is het voor bij als niet ligt het aan je stekker bij je gasklep.Dat tie lossig zit of de bedrading in je gadklep. Want heb ik ook gehad andere gasklep erop dan is het ook voor bij !!

veel Succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Civic of stel zelf een nieuwe vraag.