Honda Logo 1999: Spook claxon

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: D13B7, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 48

Vanmorgen in alle vroegte de hele straat op de been gekregen omdat ineens de auto begon te claxoneren. Soms met tussenpozen, soms minuten lang aan een stuk. Nu heeft de buurman me "geholpen" door de kabel door te knippen. Hij gaf later aan dat hij kortsluiting vermoedde.

Maar heeft iemand enig idee waar de oorzaak in kan zitten? In die tien jaar dat we de auto hebben heeft die nog niet eerder problemen gehad. En nu ineens zoiets vreemds als spontaan beginnen te toeteren voor een half uur lang.

Hoor graag wat ik hier aan kan doen?

Lumberjax

Geplaatst door Lumberjax (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Logo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1620) PRO, 2 jaar geleden

Bedrading inderdaad nalopen , sleepring onder het stuur bv.

Lumberjax (0), 2 jaar geleden

Alles nagelopen (op het stuur na). Zekeringen zijn overal nog intact en droog, kabel is niet gebroken voor zo ver te zien is. Claxonkabel hersteld en opnieuw gemonteerd. Vertoont de storing niet meer, werkt ook gewoon. Maar onduidelijk of dit probleem weg zal blijven.

Mocht ik er aan toe komen om het hele stuur met airbag te demonteren. Wat zou er dan aan de sleepring mis kunnen zijn?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Logo of stel zelf een nieuwe vraag.