Honda Accord: SRS lampje blijft branden

Bouwjaar: 1996

Hallo,

Tijdens het aankoppelen van mijn fietsendrager met de verlichting aan heb ik de zekering van de stadsverlichting door laten smelten. Op zich geen probleem dacht ik. Echter wist ik niet waar ik deze zekering kon vinden en heb ik mijn haast diverse zekeringen eruit en erweer in gedaan. Uiteindelijk kwam ik erachter dat er nog een zekeringkast onder de motorkap zat. Hier heb ik een zekering vervangen maar die bleek van de radio(constante stroom) te zijn. Dus mijn klokje doet het nu wel weer... Uiteindelijk heb ik een tweede defecte zekering gevonden en dat was degene die ik zocht. Maar toen ik ging rijden zag ik dat mijn SRS-controle lampje blijft branden. Heb ik nu iets vernield? Moet ik perse met de auto naar de dealer om het lampje te laten doven? Of zijn er andere mogelijkheden?

Iwan4696

Geplaatst door Iwan4696 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Accord? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

lightsomedog (0) PRO, 20 jaar geleden

in het geheugen van de airbag want dat is de SRS zit nu een foutcode opgeslagen door da de zekering er uit is geweest.
advies:
rij langs de dealer en laat het systeem op foutcodes controleren.
succes max.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Accord of stel zelf een nieuwe vraag.