Honda Prelude: startprobleem

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine

Als je een sleutel in het contact doet en je draait de sleutel naar stand 2 gaan de lampjes branden in het dashboord draai je de sleutel verder start de motor en gaat sleutel weer naar stand 2 en blijft de motor draaien. Nu is bij mijn zo als je de sleutel draait naar stand 2 gebeurd er niks draai je de sleutel iets verder gaan de lampjes branden dus net voorbij stand 2. Draai ik de sleutel verder naar stand 3 start de motor wel maar blijft niet draaien als ik de sleutel los laat dat die weer naar stand 2 gaat.

Nu heb ik gekeken naar het contactdoosje achter het contactslot daar kan ik niet aan zien of er slijtage is.
En verder wordt er gezegt dat er een relais kapot kan zijn of dat er ergens een draad los zit maar voordat dat dit gebeurde knipperde de dashboord verlicht een paar keer en wil de motor ook 1 keer niet start maar daarna weer wel.

Robin Vlist

Geplaatst door Robin Vlist (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Prelude? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jan T (25) PRO, 17 jaar geleden

robin het lijkt er toch naar dat je contactslot de boos doener is maar het is misschien mogelijk dat je je electrisch deel van je contact slot los kan vernieuwen dan moet je dat doen en anders wordt het een compleet ander slot.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Prelude of stel zelf een nieuwe vraag.