Honda Civic: stuurbekrachteging storing

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1400cc

storing in de stuurbekrachteging .ene keer doet hij het wel de andere keer niet . auto aan en uit en probleem weg .lampje gaat branden in paneel .knispert wat onder het stuur bij de bekabeling .al een keer aan de computer gehad .,kwam niets uit . en weer gereset .brobleem blijft .gaat 12 keer goed en dan weer 2 keer ,storing .rene

wie weet het

kyda

Geplaatst door kyda (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Civic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1575) PRO, 11 jaar geleden

Dat knisperen zou een slecht kontact kunnen zijn (vonkjes) volgens mij heeft jou auto elektrische stuurbekrachtiging , en ik zou zowiezo eens onder het stuur kijken of je kunt zien waar dat knisperen vandaan komt grote kans dat je de storing ook hebt.
Hebben ze dit in de garage niet bekeken ?

Pivavar (45), 11 jaar geleden

EPS-control unit zit links tegen de a-stijl. Controleer even de stekkeraansluiting. Misschien is het voldoende om de stekker los te halen en zeker weten dat ie weer goed vast klikt. Maar de kans is groot dat de EPS-control unit zelf defect is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Civic of stel zelf een nieuwe vraag.