Honda Civic: tikkende geluid

Bouwjaar: 2009, Motorcode: 1300

Beste allemaal,
Ik heb een honda civic hybrid okt 2009 en gereden 80000km dus gewoon laag kilometer en onderhoud historie is wel in oder deze auto paar dagen geleden ik hoor tikken bij de motor en daar na ik heb honda dealer contact gehaad en gezget over probleem met tikken de monteur heeft mijn gezget dat normaal op 100000km kleppen moet stellen worden maar mijn autois gewoon 80000km maar geef niet ik laat hem probleem te oplossen. Hij heeft mijn gezegt dat auto moet hier op honda garage een dag laten staan wantde monteur wilde motor moet warm maken en spoelen en daar na volgende dag met koud motor kleppen stellen en tooh ik ging akkoord maar wanneer ik heb auto opgehaalt de tikkende geluid blijft de zelfde en ik heb garage gezegt en toon monteur gezegt dat moet ik een week rij want hij heeft somige middel ook in geooien en dat moeten werken met een paar dagen ik heb groot rekening betaalt over 10 dagen na ongveer 1000km gereden tikkende geluid is niet weg en Ik ging terug naar garage maar dan mensen zeggen dat gaat niet weg zo snel ik ben niet eens volgens mijn mensen op garage hebben niet genoeg ervaring zo weinig kilometer gerijden.
kunnen jullie aan mijn helpen dat hoe en waar kan ik de probleem met tikkende geluid oplossen of iemand meer verstand over kleppen stellen of wat ken ik deze probleem oplossen op specialist voor deze probleem te oplossen

M V G

Amin
0685441854

amin1

Geplaatst door amin1 (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Civic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Pivavar (50), 9 jaar geleden

Ik gok kantelende zuigers. Wordt ie wel oud mee. Zit er nog verschil tussen een koude en een warme motor? Vanaf stationair of moet je een beetje toeren (1500-2200 rpm) maken en een beetje spelen met het gas?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Civic of stel zelf een nieuwe vraag.