Honda Civic: rechtse deur niet van slot

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1,4

Beste mensen,
Mijn auto honda civic 1.4 benzine half automaat BJ 2006 rechtse deur paar dagen geleden niet van slot. Na een paar keer open en dicht doen weer normaal open, maar vandaag weer vast niet van slot. centraal vergrendeling alle deuren normaal open en dicht maar rechtse voordeur niet van slot.
weet iemand dit probleem ?
Bedank voor jullie hulp. sato

sato

Geplaatst door sato (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Civic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Highway (155) PRO, 9 jaar geleden

Ik denk Sato dat het slot mechanisme zwaar gaat of het motortje is aan het stuk gaan. Misschien helpt het slot smeren anders een nieuw slot of motortje. Ik denk motortje en slot een geheel is.

sato (0), 9 jaar geleden

`dankjewel voor je reactie `highway, op dit moment is de rechterdeur op slot gegaan, hij gaat niet meer handmatig of automatisch open. Hoe kan ik de deur openen, ik wil de deur paneel verwijderen maar hoe kan ik dit doen. kan ik zonder dat ik de deur open de paneel verwijderen, of moet ik perse de deur openen.
Alvast bedankt voor jullie hulp.

P. Kelder (0) PRO, 9 jaar geleden

Met een gesloten portier is het vaak heel moeilijk de bekleding te verwijderen.
Zou het moment even afwachten tot het slot een keer open schiet en er dan pas iets aan doen.

Gr. paul

sato (0), 9 jaar geleden

Bedankt voor jullie suggesties,ik heb de deurbekleding gedemonteerd en het slotmechanisme losgehaald,na controle cv systeem en het mechanische gedeelte van het slot heb ik toch geen mankement kunnen vinden.Het systeem functioneert zo te zien gewoon naar behoren,het probleem doet zich dan ook soms voor,heeft er iemand een verklaring voor dit probleem of zijn er adviezen die ik kan opvolgen.

sato (0), 9 jaar geleden

Als het probleem zich voordoet dan is het portier van binnen en eveneens ook van buiten niet te openen,het slot wordt wel bedient met het cv systeem en is ook met de hand te bedienen,het probleem is dat het portier niet te openen is met de handvaten.

Highway (155) PRO, 9 jaar geleden

Alles monteren zonder deurbekleding als het probleem zich voordoet kun je met een lamp kijken wat er gebeurt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Civic of stel zelf een nieuwe vraag.