Honda Jazz 2006: Toerental terugval

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: L12A4, Motorinhoud (cc): 1300, Vermogen (kw): 57

Hoi
Het vermogen van de auto valt soms weg (tijdens het rijden valt ie in een soort van ‘stationair’ vermogen). Bij uitlezen krijg ik de melding ‘gasklepstoring’. Nu heb ik dit reeds proberen verhelpen door er een volledig ander gasklephuis in te plaatsen. Het probleem blijft echter voorkomen. Het enige wat ‘helpt’ is dat als het tijdens het rijden voorkomt ik snel even opnieuw start (sleutel dus even om en om). Daarna weer vermogen en kan ie weer.
Ik krijg niet bedacht waar het nog aan kan liggen. De klep van het gashuis is ook goed schoon gemaakt dus daar ligt het ook niet aan. Iemand nog enig idee?

Haroen Martens

Geplaatst door Haroen Martens (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Jazz? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1620) PRO, 1 jaar geleden

Heb een kabel of electronisch gaspedaal ?

    Ik heb geen kabel. De auto is uit 2006. Ik geloof niet dat het aan de gaspedaal sensor ligt bvb. Want bij opnieuw starten gaat ie namelijk altijd weer goed. - Haroen Martens (0), 1 jaar geleden

kaleido 1 (1620) PRO, 1 jaar geleden

Ja omdat je de electronika weer reset totdat het zich weer voordoet.
Misschien met betere uitleesapparatuur eens er in duiken of is hij bij de dealer uitgelezen ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Jazz of stel zelf een nieuwe vraag.