Honda ACCORD: Trillen bij gas geven

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Benzine, Motorcode: K24Z3, Motorinhoud (cc): 2400, Vermogen (kw): 148

Hoi Honda experts,

Mijn Accord begon afgelopen zomer te trillen tijdens het gas geven. Dit werd steeds heviger en op internet zag ik in diverse fora dat dit hoogstwaarschijnlijk de linker aandrijfas was. Deze hebben we afgelopen weekend vervangen. Hiermee werd het inderdaad beduidend minder. Eerst begon hij in de 2e versnelling al te trillen met een beetje gas, dit is nu niet meer aan de orde.
Echter, op hoge snelheden (vanaf een 110 km pu.) heeft hij het nog steeds.

Wat denken jullie? De rechter aandrijfas ook aan het hemelen gegaan? Lijkt mij erg toevallig of dit wel een bekend euvel? Ik las op de fora eigenlijk alleen de linker aandrijfas die problemen gaf.

Alvast bedankt voor jullie reacties.

Basman20

Geplaatst door Basman20 , lid sinds 1 jaar geleden

2 Reacties

Basman20, 1 jaar geleden

Niemand een idee????

Rawi, 9 maanden geleden

Hier zelfde probleem. Accord 2.4 sedan 2004. Ergens bij snelheid tussen de 30-50 km/u en niet al teveel gas begint de auto(motor?) een seconde of twee te stotteren. Rechtdoor of bocht maakt niet uit. Bij andere snelheden nog geen probleem. Dus vooral bij rustig/normaal optrekken en binnen de bebouwde komt het voor. Had gehoopt dat het na een beurtje minder of weg zou zijn maar helaas niet. Hoop dat er nog reacties komen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Accord of stel zelf een nieuwe vraag.