Honda Logo: vervanging fuseekogel

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3

ik heb een vraagje betreffende mijn logo, ik kreeg op het keuringsrapport de melding dat er rechtsvoor speling op de fuseekogel zit, dit is ook hoorbaar als je bijv. met de wielen uitgedraaid de oprit afrijdt dmv een "klonk" geluid. Nu heb ik een prijsopgave bij de dealer gedaan voor vervanging en volgens hem kon de kogel niet los vervangen worden en moest dan de gehele draagarm worden vernieuwd. Mijn vraag is of dit idd de enige mogelijkheid is of dat het ook anders cq goedkoper kan. Want de complete draagarm los kost al een dikke €200,- excl. montage. heeft iemand dit al eens gehad bij een logo en hoe is dit opgelost?

mvg.

Roy.

ROY KUSTERS

Geplaatst door ROY KUSTERS (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Logo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Hondapro (0) PRO, 12 jaar geleden

Andere oplossing is er niet kogel zit geklonken dus draagarm moet compleet vervangen worden
optie 2dehans met de kans dat je weer een hebt die niet 100% is en de volgende APK het zelfde probleem .
auto rijden kost geld en alles moet veilig zijn de APK is er niet voor niks
ook een fuseekogel is een slijtage deel en heeft geen eeuwig leven

ROY KUSTERS (0), 12 jaar geleden

ok hondapro, de auto is er niet op afgekeurd maar het was een aantekening op het keuringsrapport dat de fuseekogel speling heeft en er wel aan zit te komen. De afspraak bij de dealer staat deze maand al gepland voor de jaarlijkse beurt, distributieriem en ook de draagarm is besteld.Bedankt voor je reactie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Logo of stel zelf een nieuwe vraag.