Honda Logo: Stil vallen van honda logo

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1300cc

Geachte leden graag had ik wat meer geweten over het probleem .Als men met de wagen rijd valt hij te pas en te onpas stil.
En brand het groen lampje in het daschbord van de sleutel.Toch is deze auto niet uitgerust met een afstandbedienings slot en hij heeft ook een gewone sleutel.Als hij stil valt en blijf probeer te starten slaat hij door den duur wel aan maar het is niet aangenaam.
Weet hier iemand ervaring mee.?Zal laten weten als het opgelost is maar wanneer!Mvg

slebon 1

Geplaatst door slebon 1 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Logo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldford (0) PRO, 13 jaar geleden

Warm afslaan en dan een tijdje moeten wachten voordat de motor aanslaat is een onderdeel dat warm wordt en de geest geeft.
Vaak de BDP-gever (toerental- of krukaspositie-sensor), soms het brandstofrelais of de pomp, de bobine of de ecu.

Als de motor is afgeslagen en je zet het contact aan zie je dan het motorlampje branden?
Hoor je de brandstofpomp? (moet je misschien vioor starten) En heb je dan een vonk tijdens het starten?

Pivavar (45), 13 jaar geleden

Ook de Logo is uitgerust met een chip en dus een startonderbreker. En brandt het sleutellampje in het dasboard als er geen herkenning heeft plaatsgevonden. Maar als de motor loopt heeft de herkenning met de ECU plaatsgevonden, dus dat zorgt er niet voor dat de motor afslaat. Slaat de motor af, dan zal het sleutellampje wel meteen aangaan, want dan moet er eerst weer gecommuniceerd worden. Controleer het electrisch gedeelte van het contactslot eens. Diverse Honda's uit begin van deze eeuw hadden een terugroepactie op dit onderdeel. Vraag anders eens bij een (ervaren) Honda-dealer of dat ook gold voor een Logo?

slebon 1 (0), 13 jaar geleden

Beste de Fout zat in de sleutel en het contact hersteld in garage

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Logo of stel zelf een nieuwe vraag.