Honda Logo: Aankoop Honda Logo Bouwjaar 1999

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3

Hallo,

ik heb vandaag een hele mooie logo gezien, aangezien ik op zoek ben naar een betrouwbaar 2e autootje, leek mij dit een mogelijke kandidaat.
De auto is van 1999 en heeft ongeveer 140000 km gereden.Weet iemand misschien wat zwakke punten zijn van deze auto en waar ik specifiek op moet letten? persoonlijk denk ik dat deze kilometerstand geen probleem hoeft te zijn voor het motortje, dit door eerdere ervaringen met honda.Alvast bedankt voor de moeite.

groet,

Roy.

ROY KUSTERS

Geplaatst door ROY KUSTERS (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Logo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Pivavar (50), 15 jaar geleden

Probleemloze auto. De enige problemen zijn het trillen bij het wegrijden (startkoppeling, alleen CVT uiteraard), de lambda-sonde en het weerstandje dat in plaats van de passagiersairbag is geplaatst. Maar gezien de kmstand is de lambda mogelijk al eens vervangen en het weerstandje kost nauwelijks iets. En mocht het een CVT zijn die gaat trillen, gewoon even contact opnemen met de dealer.

ROY KUSTERS (0), 15 jaar geleden

hoi Peter,het betreft hier een 5 bak.We zijn vandaag gaan proefrijden en hij reed echt prima, alles functioneert even licht en het motortje loopt als en naaimachine, echt top.Heb hem ook nog ff op de brug gehad en motor en bak waren kurkdroog en roest was nergens te bekennen.Daarna ook meteen de knoop doorgehakt en hebben hem gekocht.Bedankt voor je reactie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Logo of stel zelf een nieuwe vraag.