Honda Civic: wat moet ik nou doen met mijn civic???

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1300i

Ok, koppakking is lek. Vandaag bij de garage geweest.... € 1000,- incl grote beurt. Wat moet ik hier nu mee.... De auto heeft 95000km gereden en rijdt als nieuw. Maar ja, die € 1000,- haal ik er nooit uit natuurlijk. Wil hem eigenlijk niet wegdoen, maar bij de garage zeggen ze dat ik hem beter naar de sloop kan brengen.

Heeft iemand dit ook wel eens meegemaakt? En wat zouden jullie doen?

Thanx

freektukker

Geplaatst door freektukker (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Civic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

S. (0), 16 jaar geleden

Waar vind je een een Honda Civic die (na reparatie koppakking en grote beurt) nog maar 95000 km heeft gereden en 'als nieuw' rijdt voor 1000 euro??
Ik denk dat de door jou beschreven garage de auto weer van de sloop haalt.
Mogelijk kun je bij andere garages goedkoper. Even rondbellen.

max71 (0), 16 jaar geleden

voor 1500 euro heb je een civic van 94 dus ja net hou veel waarde jij aan deze hecht en kijk eens wat voor reperatie,s je nu of het eerst volgende jaar nog kunt verwachten bv uitlaat banden evnt lekkage

freektukker (0), 16 jaar geleden

auto heeft net nieuwe apk, dus neem aan dat ie goed is. Uitlaat is afgelopen jaar van voor naar achter vervangen, banden zijn net een jaar oud. Enige wat er binnenkort aankomt is de radiator.... Geen idee wat dat kost.

Lastige keuze, de één zegt dit, de ander zegt dat.....
Denk dat ik hem maar laat maken....En dan meteen goed.... Tenzij iemand nog een goed argument heeft waarom ik het niet moet doen.

max71 (0), 16 jaar geleden

met een beetje geluk kun je er dus minimaal nog wel 2 jaar mee rijden als de auto geen roest heeft zou ik hem laten maken en gelijk de radiator vernieuwen

freektukker (0), 16 jaar geleden

auto heeft wel wat kleine roestplekjes, maar geen noemenswaardige. In iedergeval geen afkeur voor apk. De apk zit er ook net een weekje op. Ik heb vanmiddag besloten de auto te laten maken. Gaat een hoop geld kosten, maar misschien kan ik er nog wel een jaartje of 3 in rijden.... Thnx voor jullie reacties

THEFXR (0), 16 jaar geleden

kan je niet eens een offerte bij een andere garage vragen, vind het best wel duur bij die gasten.

mcitr. (0), 16 jaar geleden

idd een beetje rondbellen; 100 euro is niet goedkoop. als je auto verder goed is zou ik hem laten maken. als je een andere koopt kun je ook een hoop gedoe krijgen...nu weet je wat je hebt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Civic of stel zelf een nieuwe vraag.