Honda Jazz: Waterlekkage achterdeuren

Bouwjaar: 2005

Sinds 19-3-2005 heb ik een nieuwe jazz 1.2I. Als het regent en de auto staat ook maar een beetje scheef dan loopt er water via de afwatering onderaan de binnenbekleding op de rubbers naar binnen. Dit doet zich bij beide achterdeuren voor. Ik hoef maar de tuinslang op de achterdeur te zetten en er loop een grote straal via de dorpel naar binnen. Mijn bekleding is kletsnat en gaat schimmelen. De afwatering zit precies bovenop de rubber, zodat als de auto ook maar een beetje scheef staat het water naar binnenstroomt. Dit is volgens mij een domme konstruktiefout van Honda. Had ik van hun niet verwacht. volgens mij moeten sinds de facelift van vorig jaar hiet veel meer auto's last van hebben. Til achter de mat maar eens op.

Groeten bert Vellen

Bert1164

Geplaatst door Bert1164 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Jazz? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Akos (0) PRO, 18 jaar geleden

Hoi! Ik heb 3 jaar Honda Jazz gehad, en water lekkage nog nooit meegemaakt ondanks dat ik een van de eerste die zo`n Jazz had eerste serie dus. Je zou bij de dealer terug moeten gaan, en even de rubbers laten vervangen en de deur na laten kijken voor of de afstelling goed is. Groetjes, Akos

Bert1164 (0), 18 jaar geleden

Inmiddels is het probleem opgelost. De folie aan de binnenkant van de achterdeuren zit met kit vastgeplakt. Deze kit heeft losgelaten. Er is nieuwe folie met kit gemonteerd. Overigens komt het probleem vaker voor . Bij de Honda dealers is het bekend. Er is ook een servicemelding van de importeur voor de dealers voor geweest.

groeten Bert Vellen

Bert1164 (0), 18 jaar geleden

Op 31 mei berichtte ik dat het probleem opgelost zou zijn. Helaas is de auto bij de eerste beste regenbui of wasbeurt weer drijfnat van binnen. De bekleding wordt er zo niet beter op. Voorzichtig begin ik te balen. De monteur had zijn werk simpel even kunnen kontroleren door even water op de achterdeuren te spuiten, slordig. Van Honda valt mij dit ook tegen. Ik geef ze nog 1 kans en dan word ik boos.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Jazz of stel zelf een nieuwe vraag.