Honda Accord: xenon koplampen lenzen veranderen ivm met engels naar nederlands

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.4

Hoi,
Ik heb een ENGELSE accord 2.4 van 2007 gekocht (stuur rechts dus, heel zacht prijsje) met orgineel xenon lampen af fabriek ingebouwd.
Ik wil hem invoeren en dus een nederlands kenteken er op hebben.

Hoe kan ik de xenon lampen aanpassen of lenzen veranderen of zoiets dergelijks of losse lenzen kopen?, zonder de nog bijna nieuwe koplampen compleet te hoeven vervangen?? want dan wordt het denk ik een dure grap

gaarne jullie hulp
bedankt Mathieu

mathieu1958

Geplaatst door mathieu1958 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Accord? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

alfons262 (0) PRO, 13 jaar geleden

Bekijk eerst het lichtbeeld eens van deze koplampen,volgens mij is het een recht beeld dus koplampbeeld moet al goed zijn.Heb je wel een sproeiinrichting en automatiche hoogteregeling op de koplampen?(verplicht)

mathieu1958 (0), 13 jaar geleden

Hoi Alfons,
Bedankt voor je reactie.
Als de lampen aan staan, zie ik inderdaad alleen maar een "rechte" streep van het licht. Niet schuin naar links of rechts oplopend, zoals ik dat "vroeger" altijd gewend was. Zou toch moeten? Die rechte streep is dit dan dus oké voor de Nederlandse markt?!
Hij heeft verder standaard automatische hoogte instelling en ingebouwde sproeiers die uit de bumper omhoog komen met sproeien.
groet Mathieu

Pivavar (50), 13 jaar geleden

Lijkt mij heel sterk dat xenon niet iets meer naar rechts schijnen dan normale koplampen. Als je rechts op de snelweg rijdt en je hebt iemand met xenon op de linkerbaan in je binnenspiegel, is dat veel feller dan wanneer hij recht achter je rijdt. Bovendien hebben sommige merken een schakelaar welke je moet bedienen als je naar de UK gaat. Dus ik ben bang dat je aan de KG-spec koplampen moet.

mathieu1958 (0), 13 jaar geleden

Beste mensen
De engelse Honda is goedgekeurd door de RDW, dus OOK v.w.b. de xenon lampen. Ze waren oké, hoefde niets aan te gebeuren. Alphons had volledig gelijk. Alleen de mistlamp moest links zitten en daarvoor moet ik nog even terugkomen.

groet mathieu

Pivavar (50), 13 jaar geleden

Nou, weer wat geleerd....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Accord of stel zelf een nieuwe vraag.