Hyundai Accent: accu

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine

Beste Mensen,

Ik heb mijn accu gevuld met gedestilleerd water. Het is geen onderhoudsvrije akku. Na 2 weken heb ik mijn motorkap wederom opengegooid: akku water is overgelopen en rondom de akku is het nu wit ( ook op andere onderdelen van de motor)

Heeft iemand een idee hoe ik dit veilig kan schoonmaken?

kka002db

Geplaatst door kka002db (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Accent? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Hans4037 (0) PRO, 15 jaar geleden

Met water en soda en daarna heeeeeeeeeeeeeel goed afspoelen met water. Dit mag je niet op de openbare weg doen ivm het milieu!

Hans

anoniem-1573996169 (0), 15 jaar geleden

en kijk even of hij wel goed bijlaad als je dynamo teveel bijlaad gaat je accu overkoken en heb je een droge accu en vul je bij en gaat hij weer overkoken

Thijsteut (0), 15 jaar geleden

Met kalkmelk (bouwkalk+water) gaat ook goed, zwavelzuur wordt door het kalk geneutraliseerd en zet om in gips. voor het milieu niet schadelijk, maar je houdt wel een witte plek op straat en dan kijkt een argeloze buurman toch vreed op. Doe het zo snel mogelijk zwavelzuur tast het metaal en galvanische lagen afschuwelijk aan. Groet Thijs.

kka002db (0), 15 jaar geleden

Bedankt voor jullie geweldige bijdrage!!!

Hans4040 (330) PRO, 15 jaar geleden

"zwavelzuur wordt door het kalk geneutraliseerd en zet om in gips"

motor in het gips.........kan ie ook niet meer stuk [img]http://img189.exs.cx/img189/206/confused...[/img]

kka002db (0), 15 jaar geleden

hahahaha, heerlijke humor....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Accent of stel zelf een nieuwe vraag.