Hyundai Atos: achterruitenwisser atos doet het niet

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.0

Hallo, de achterruitenwisser van onze atos is ermee gestopt. Ik heb de wissermotorgeprobeerd en deze werkt wel. Nu heb ik voor in de auto rond gekeken, omdat ik geen spanning op de draden achter krijg. Zekering is goed. Relais hoor ik niet klikken. Kan iemand mij vertellen waar dit relais precies zit? Ik kan hem niet vinden. Als ik weet waar hij zit kan ik hem vervangen. Weet iemand misschien waar ik het electrische schema van de atos kan vinden. Dit kan het zoeken ook wat makkelijker maken.
Alvast bedankt voor alle hulp.

Groeten.
Ton

toku

Geplaatst door toku (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Atos? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ix55 (0) PRO, 10 jaar geleden

Controleer eerst eens of de bedrading tussen koffer en binnenruimte niet beschadigd is. Het komt regelmatig voor dat daar een kabelbreuk zit.

toku (0), 10 jaar geleden

Er was inderdaad een kabelbreuk in de stroomtoevoer. Met een hieuw stukje kabel werkt het weer perfect. Bedankt voor de tip.

Groeten Ton.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Atos of stel zelf een nieuwe vraag.