Hyundai GETZ: achteruitrijschakelaar

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: G4HG, Motorinhoud (cc): 1100, Vermogen (kw): 49

hallo vrienden,

mijn achteruitrijverlichting doet het soms niet en wel. volgen de garage is de schakelaar stuk. is het mogelijk dat ding zelf te vervangen en wie weet waar dat ding zit?

dank Freek

Freek Dekker

Geplaatst door Freek Dekker (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Getz? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

firedriver (0), 6 jaar geleden

Normaal gezien op zijn versnellingsbak en is te monteren, maar kijk eens naar de lamp zelf, even uitdraaien en indraaien, kan soms helpen.Gr

JdeP (5), 6 jaar geleden

Nr 2

http://hendai-getz.ru/xhtml/x123.html


Succes

Freek Dekker (0), 6 jaar geleden

Hallo, dank foor de foto. heb het gevonden hoor.. als ik de draden doorverbind werkt alles goed dus moet de schakelaar zijn maar wat zit dat weer op een rot plek. wil ik er goed bijkomen dan moet de accu weg en plateau waar die op staat en het luchtfilter. maar met een goede sleutel die de garage wel zal hebben is het fluitje van € 100.

In ieder geval mijn dank

Freek Dekker (0), 6 jaar geleden

foor=voor

Freek Dekker (0), 6 jaar geleden

ik kwam er niet bij. toch maar laten doen in garage. 10 min werk en € 78.
over en uit. allen dank.

freek

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Getz of stel zelf een nieuwe vraag.