Hyundai sonata 2.0: afstandbediening

Bouwjaar: 2000

Hallo
Wie kan mij iets meer vertellen over de afstandbediening van een sonata van 2000 de zender werkt wel maar je moet hem vlak bij de ruit houden om de portiervergrendeling te laten werken ondanks dat er een nieuwe batterij van het juiste type inzit
en is een afstandbed. van een andere sonata over te programmeren? bij voorbaat dank voor een reactie groetn G de Waal

de waal

Geplaatst door de waal (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Sonata? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hallo, kan het zijn dat de handzender door wat dan ook nat is geweest ( regen ) dat ie is gevallen..? is de battery wel de juiste...? ( dikte )( volt ) maakt geen goed kontakt..? of stof..? dit komt vaak voor bij handzenders..

over programeren lijkt me geen optie..? wel zou je een nieuwe kunnen bestellen.. op code en met chassisnummer.maar ik denk dat ze niet goedkoop zijn.? schat.. ongeveer 90,euro.

paul,

de waal (0), 19 jaar geleden

Hallo P Kelder
bedankt voor de reactie maar de optie,s die je gaf zijn allemaal in orde ik heb wel het idee dat de afstand waarop hij werkt steeds korter word ondanks nieuwe batterij bij de dealer hier kost de afstandbediening trouwens 350 euro ex btw uiteraard dus daar zal ik nog wel even over na moeten denken!!!
Groeten G de Waal

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hallo,,, nou nou.. 350,euro....!! wat heb je gezegt ik hoef alleen maar de afstandbedienning.. de rest van de auto mag je wel houden...................!!!!!!!!!!! die dealers weten het allemaal wel..........!!

paul,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Sonata of stel zelf een nieuwe vraag.