Hyundai Accent: afstandsbediening accent

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1500

Hallo,
Ik heb een universele afstandsbediening gekocht. Ik heb alleen geen idee waar het kastje van de electrische deurvergrendeling in de accent (bj 2000) zit en welke kleur draadjes ik moet gebruiken. Ik hoop dat er hier iemand is die mij kan helpen..!

tmt_no1

Geplaatst door tmt_no1 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Accent? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

tmt_no1 (0), 13 jaar geleden

Bedankt voor de link! heb geen actuator liggen dus die zal ik eerst nog bestellen (moet ik er een met 2 of 4 draden nemen?)
heb alleen nog een paar vraagjes (sorry heb er echt totaal geen verstand van..) als de actuator geinstalleerd is moet ik dan die draden door de deur trekken naar de cv relais? ik heb het wel eens in een alfa ingebouwd en dat is heel makkelijk maar nu heb ik geen idee. Ik zou niet eens weten waar ik het relais kan vinden en welke kleuren draden ik moet gebruiken. is het zo dat de 2 draden van de actuator de draden voor open en dicht zijn en dat ik dan nog ergens een massa en plus vandaan moet halen?

Hans4040 (330) PRO, 13 jaar geleden

De bedoeling is, dat het afstandsbedieningskastje wat je gekocht hebt, de nieuwe actuator gaat bedienen.
Er moeten dus draden van dat kastje naar de nieuwe actuator gebracht worden.
Op het schema dat bij het kastje zit zie je welke draden dat zijn.
De draden die aan de actuator zitten zijn de plus en min die de actuator bedienen en worden door het kastje omgedraaid om open of dicht te gaan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Accent of stel zelf een nieuwe vraag.