Hyundai ACCENT: Alarm afstandsbediening.

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: G4ED, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 77

Ik heb 2 sleutels bij mijn Hyundai Accent, een met Afstandsbediening en een zonder. Wanneer ik mijn auto op slot maak met de AB sleutel schakel ik automatisch het alarm in. Wanner ik met de andere sleutel (zonder AB) de deur of de achterklep open maak gaat het alarm af. Heel vervelend. Kan ik het alarm niet uitschakelen zodat ik beide sleutels kan gebruiken? Alvast bedankt!

joko47

Geplaatst door joko47 (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Accent? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 8 jaar geleden

Met een schema zou je dit vast wel uit kunnen schakelen.
Laat dit uitvoeren door iemand met verstand van zaken. Dit voorkomt dat het alarm zonder reden telkens in werking treed.

Gr. Paul

wim12199 (0) PRO, 8 jaar geleden

Als je afsluit met de afstandsbediening staat het alarm aan. Als je met de sleutel de deuren vergrendelt, staat het alarm niet aan en zal het dus niet afgaan.
Koop een tweede sleutel met afstandsbediening en je probleem is opgelost, er kunnen er meerdere op.
groeten

joko47 (0), 8 jaar geleden

Het zal wel een tweede sleutel met AB worden denk ik. Heren dank voor jullie reacties.
Groet, Joop

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Accent of stel zelf een nieuwe vraag.