Hyundai Coupé 2004: Alarm storing?

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: G4GC, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 105

Beste,
Sinds gister wil mijn Hyundai Coupé uit 2004 niet meer startten. Twee dagen geleden mee gereden zonder enkele problemen en sinds gister start hij niet meer. Wanneer ik de sleutel in het contact steek en hem wil startten gaan mijn controle lampjes zwak knipperen en mijn display wordt niet zichtbaar (geen kilometerstand). En de motor start niet.
Het lijkt er op dat het alarm er niet meer af wil, het geluid dat het alarm geeft is ook heel erg zwak (geen vol alarm) en de relais blijft tikken. Het alarm dat er in zit ziet er uit als een origineel fabrieksalarm en ook de afstandsbediening zijn origineel. Afstandsbedieningen geven ook gewoon aan dat ze het doen. Ik heb de accu laten testen deze is goed en zekeringen al na gekeken en deze zijn heel.
Ik zie graag ideeën met oplossingen tegemoet.
Groeten Thijs

Thijs.01

Geplaatst door Thijs.01 , lid sinds 1 jaar geleden

2 Reacties

check

Beste antwoord, geplaatst door kaleido 1 PRO, 1 jaar geleden

Denk toch aan een plus of massa probleem omdat alles zwak of niet brand , als je de auto op contact zet ga dan eens meten of je wel 12volt hebt op de diverse systemen , meet dan ook eens de accu spanning en de spanningsval over plus en min , controleer je massa kabel van accu naar chassis enz.

    Bedankt voor de snelle reactie, het was inderdaad een massa probleem. Het is opgelost en hij is de weg weer op! - Thijs.01, 1 jaar geleden

kaleido 1 PRO, 1 jaar geleden

Mooi bedankt voor de feedback.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Coupé of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.