Hyundai COUPE: Horten en stoten en niet meer starten

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: G4GF, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 102

Goedendag, ik heb een probleem met mijn auto. Ben er net mee weg geweest was er niets aan de hand. Ga ik weer na huis als eerste startte hij eerst niet daarna wel weer. Onderweg niet anders dan wel oppakken dan weer niet dan wel weer en dan weer niet. Ik ben toch thuis gekomen maar niet zien hoe. De motorkap los gedaan stonk hij naar olie maar lekt niet. Uit gezet weer starten niets geen klik van de startmotor helemaal niets de lampjes op mijn dashboard gaan helemaal uit meters slaan de andere kant op als ik probeer te starten maar doet niets lampjes blijven branden.
Er is een nieuwe distributieriem en een nieuwe waterpomp op gekomen. Heb er denk ik nog geen 100 km mee gereden. Wat kan dit allemaal zijn en zomaar ineens. Kan het de accu zijn temperatuur sensor thermostaat is in het verleden vervangen of zou het een massa probleem zijn.
Wie heeft dit ook al eens bij de hand gehad ik hoor het graag.

Mvg, Ben

benny221

Geplaatst door benny221 (50) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Coupe? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

oldford (0) PRO, 4 jaar geleden

Lampjes op het dasgboard die uitgaan als je probeert te starten wijst op een erg lage spanning.
Ofwel accu overleden of een heel slechts kontakt ergens (accupool, massa strip, etc.)

Meet eens het voltage over de accupolen voor de startpoging en daarna tijdens de startpoging.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Coupe of stel zelf een nieuwe vraag.