Hyundai Atos Multi: Atos Multi 1998 remschijven vervangen tips

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.0 Automaat

Ik wil de remschijven vervangen omdat bij het remmen de auto hobbelt/schudt (remschijven dus krom ?!). In de vraagbaak staat dat ik bij het vervangen ook de fusee en wielnaaf moet uitbouwen. Is dat echt noodzakelijk ? Volgens mij kan ik gewoon remzadel loshalen, de 2 bevestigingsschroeven uit de remschijf halen (zal het moeilijkste worden; verroest en vast) en dan schijven vervangen.
Zijn er nog andre problemen te verwachten bij deze klus of iemand tips ?

grt Willem

willem1998

Geplaatst door willem1998 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Atos? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Lody60 (0) PRO, 13 jaar geleden

ja idd.............zoals boven beschreven is goed!! suc6

LineaSol (0), 13 jaar geleden

Op ebay.de remschijven en en blokken bestellen schilt echt veel met de prijzen hier in Nederland, kameraad heeft ze daar een week of 5 geleden ook gekocht en ik heb ze gemonteerd

http://cgi.ebay.de/HYUNDAI-ATOS-BREMSSCH...

komen er alleen nog verzendkosten bij

willem1998 (0), 13 jaar geleden

Bedankt voor bovenstaande reacties. Zal zeker eens kijken op ebay om daar de remschijven te bestellen en daarna monteren.

Grt

atos1998 (0), 13 jaar geleden

Heb ze daar ook besteld. Set remschijven (2 stuks) en remblokjes (4 stuks) voor slechts € 39,95. Daar komt dan nog wel € 15,- aan verzendkosten naar Nederland bij. Zeer snelle afhandeling. Merk: NK Brakes. Schijnt Deens te zijn. Zie ook sbs.dk

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Atos of stel zelf een nieuwe vraag.