Hyundai ix 35: bandendruksensoren uitschakelen

Bouwjaar: 2013, Brandstof: Benzine

Een vraagje aan de Hyundai specialisten. Klant heeft 4 nieuwe velgen en banden voor de winter aangekocht. Nu blijken hier geen bandendruksensoren in te zitten. In de originele zomerwielen wel. Weet iemand of het bandendruksysteem op een of andere manier kan uitgeschakeld worden? Eventueel via PC?

Opmerking : de sensoren die er zouden dienen in te zitten dragen het nummer 52933 3M000 - High Line.
Maar deze zijn blijkbaar niet verkrijgbaar op de after market.

Winterwielen gemonteerd, verklikkerlicht van bandendruk gaat uit en komt niet aan tijdens het rijden.

jhl

Geplaatst door jhl (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai ix35? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jhl (0) PRO, 7 jaar geleden

Bijkomend detail : eigenaar heeft vandaag lekke band gehad en kon zijn wiel niet vervangen wegens verkeerde wielsleutel. Er begint stilaan een lichtje te branden bij ons : De bouten die op de originele velgen staan hebben maat 19, nochtans is origineel 21. Gezien dealer gestopt is met zijn activiteiten kunnen we geen navraag meer doen, maar ik vermoed stilletjes dat er bij de dealer een verwisseling van zomerwielen gebeurd is bij de vorige eigenaar van de auto.

jhl (0) PRO, 7 jaar geleden

Eigenaar rijdt zo verder. Er zou inderdaad een verwisseling van wielen geweest zijn..............

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai ix35 of stel zelf een nieuwe vraag.