Hyundai Trajet: Betrouwbaarheid Trajet 2.0 op gas

Bouwjaar: 2002, Brandstof: LPG, Motorcode: 2.0

Kan iemand mij vertellen hoe betrouwbaar een trajet 2 liter op gas doorgaans is? Zijn er specifieke zwakke punten van deze auto?

henkenrianne

Geplaatst door henkenrianne (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Trajet? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

ephy (0) PRO, 16 jaar geleden

de dieselmotoren zijn beter van de trajet.

henkenrianne (0), 16 jaar geleden

Is niet helemaal wat ik vroeg... Ik rijd op dit moment diesel. Moet echter een grotere auto hebben vanwege gezinsuitbreiding. Zo'n sloep weegt er meestal in, en dan ben je gestraft met de wegenbelasting. Vandaar dat ik nadenk over LPG. Nogmaals dus maar even de vraag; hoe staat zo'n 2.0 op gas?

marco1 (0) PRO, 16 jaar geleden

trajet op gas is vrij wel bijna altijd een probleem. als je heb koopt heb gekocht is het van belang op hoe veel km hij staat altijd zoon beetje rond de 200.000 km branden de kleppen er uit waardoor er een kop revisie plaats moet vinden kost aardig wat.

Appie505 (0), 16 jaar geleden

en de distibutieriem om de 60.000 km vervangen om problemen met de snaar te voorkomen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Trajet of stel zelf een nieuwe vraag.