Hyundai Scoupe: bobine

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 15 gti

hoi,mijn bobine is dus kapot,heb van de anwb een voorlopige te leen gekregen ,maar dat is geen orgenele van de scoupe gti,nu is het zo dat ik met deze bobine `s morgens koud is wil hij bijna niet starten,en als ik dan eenmaal rij en wil wat extra gas geven om op te trekken dan stottert hij ,kan dit omdat dit geen standaart scoupe bobine is,de nieuwe gaat er dinsdag in.

alvast bedankt voor de[url=http://img187.imageshack.us/my.php?image...][img]http://img187.imageshack.us/img187/299/p...[/img][/url] reactie`s.

tosca3

Geplaatst door tosca3 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Scoupe? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

hellbat (0) PRO, 16 jaar geleden

kan heel goed, vonk te zwak, dan krijg je dit soort problemen.

even afwachten op de nieuwe.

Groeten Marcel

tosca3 (0), 16 jaar geleden

hoi,vandaag ga ik de bobine erin zetten,kan het ook zijn als de bobine niet goed werkt dat de accu niet goed oplaad,heb net gebrobeert de auto te starten,hij gaat wel rond maar niet om te zeggen.

hellbat (0) PRO, 16 jaar geleden

nee, DAT heeft helaas niets met elkaar te maken, en zal eerder aan het koude weer liggen. Laat dus even je dynamo en accu testen als je toch daar bent.

Groeten Marcel

tosca3 (0), 16 jaar geleden

hoi,de bobine zit erin en hij starte gelijk dus ik denk dat die andere bobine gewoon de accu leeg trekte.
ik kijk wat hij morgenvroeg doet.
maar bedankt voor julie reactie hoor.

tosca3 (0), 16 jaar geleden

hallo,een goede morgen alle,ben zo blij ,de auto starte vanmorgen in 1keer en het heeft toch wat gevroren vanacht,ben blij dat hij het weer goed doet,wilde dit even laten weeten aan julie.
groetjes tosca en allemaal pretige feestdagen en een goede jaarwisseling.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Scoupe of stel zelf een nieuwe vraag.