Hyundai Getz: Centrale deurvergrendeling uitbreiden met AB.

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3

Ik rij sinds twee weken in een Hyundai Getz. Er zit centrale deur vergrendeling op, maar zonder afstandbediening. Ik wil hem graag uitbreiden met afstandbediening. Vraag is; niet aankomen er één in laten zetten bij de dealer, of is het goed zelf te doen en zijn uitbreidingssetjes verkrijgbaar op de vervangingsmarkt ook goed en goed zelf te plaatsen. Wie heeft een goed advies

Thijsteut

Geplaatst door Thijsteut (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Getz? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Hans4040 (310) PRO, 16 jaar geleden

Ik weet niet hoe het zit bij de Getz, maar bij de Coupe heb je een extra servomotortje nodig die het slot bediend en aangestuurd wordt door de afstandsbediningsmodule.

mvg,
Hans.

zastava (0), 16 jaar geleden

let op ik heb zelf ooit elektriche raam sluiters gemonteerd ,dit geeft div storingen ivb met de etac die regelt oa ook massa's (oa binnen verl,intervalwissers)
richie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Getz of stel zelf een nieuwe vraag.