Hyundai Getz: trekhaak getz 1.1

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.1

Waarde bezoekers,
Wij hebben nu twee weken een nieuwe getz 1.1 Ik wil wel een trekhaak. Zijn bij de dealer vrij prijzig. Gaten voor montage zijn al aanwezig maar waar ik tegenop zie is de aansluiting van de elektra. weet iemand of er soms ergens al wat aftakkingen verborgen zitten?

Hoe kan ik het makkelijkst een extra 12 volt aansluiting aanleggen. Zelf denk ik de aansteker aftappen maar hoe kom ik daar achter bij?

Freek

Freek Dekker

Geplaatst door Freek Dekker (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Getz? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

anoniem-1573996169 (0), 15 jaar geleden

als jij een originele trekhaak koopt zit daar meestal de bechrijving bij,en een extra 12 v gewoon vanaf de accu met zweefzekering onder de auto doorleggen of via de binnenkant ergens in de motorruimte een doorvoorubber opzoeken en daar de kabel doortrekken,wel als laatste bij de accu aansluiten i.v.m. kortsluiting

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Getz of stel zelf een nieuwe vraag.