Hyundai Tucson: centrale vergrendeling

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: cvvt, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 141

Hallo dames/heren geleerden

Ik heb een hyundai tucson 2006 2.0 kenteken 01-KDZ-5 met het navolgende probleem;
Na het openen via de afstandsbediening van de auto en daarna alleen het gebruik van de achterklep/achterruit valt de auto na ca 30 sec terug op slot. Achterbakverlichting aan plafond en links onderin en achterklepindicatielampje op het dashboard werkt niet bij openen van de auto. Verlichting in de achterklep aan het plafond werkt wel handmatig.
Bij het gebruik van de overige deuren werkt het wel “normaal”.
De onderhoudsmonteur van de garage had al wel contact gehad met hyundai maar die gaven aan dat het geen bekend probleem was, maar ja daar stokt het dan.
Wat zou voor ons de oplossing kunnen zijn?
bvd
Ted Geurtse

Ted Geurtse

Geplaatst door Ted Geurtse (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Tucson? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Hans4040 (290) PRO, 4 jaar geleden

Na het ontgrendelen door middel van de afstandsbediening dient de bestuurders deur ge-opend te worden....als dat niet gebeurd gaat de boel weer op slot.
Dit is bij heel veel merken gebruikelijk.

Ted Geurtse (0), 4 jaar geleden

Hallo Hans,
dank voor de info, het probleem heeft zich niet eerder voorgedaan. willekeurig welke deur er geopend werd bleef de auto open.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Tucson of stel zelf een nieuwe vraag.