Hyundai Tucson: start niet

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld

Zondag is mijn moter heet geworden koelvloeistof erin gedaan start niet meer.De startmoter doet het wel maar pakt mijn startkrans niet.Ik zet de moter in zijn versnelling en laat mijn koppeling los en starten dat deed hij het wel.Maar sloeg niet aan.Toen proberen met aan slepen dat werkte ook niet.Vraag,zit er een soort beveiliging op en zo ja hoe krijg je die er af .gr. Rik

rik van vuuren

Geplaatst door rik van vuuren (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Tucson? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jaker (0) PRO, 4 jaar geleden

zou om te beginnen de compressie is op laten meten,het is natuurlijk wel raar dat na een een heet gelopen motor (hoeveel koelvloeistof bijgevuld?)op eens de startmotor het niet meer doet,ik denk eerder dar hij snel draait omdat de motor geen compressie meer heeft door een doorgeslagen koppakking.

rik van vuuren (0), 4 jaar geleden

UITERAARD HEB IK DAT OOK GEDAAN EN DIE WAS GOED

kaleido 1 (1560) PRO, 4 jaar geleden

Heb je wel vonk en benzinedruk / inspuiting ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Tucson of stel zelf een nieuwe vraag.