Hyundai : centrale vergrendeling

ik heb net centrale vergrendeling gekocht en denk sluit ik wel effe aan, niet dus heb 4 draden die naar mijn motortje gaan en op mijn module heb ik er 6. Nu is mijn vraag weten jullie mischien wat de functie per draad is. de kleuren van de draden van het motortje zijn rood (12v?) zwart (massa?) en volgens mij 2 stuurdraden

vonkie

Geplaatst door vonkie (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

vonkie (0), 18 jaar geleden

ik heb gemeten op mijn open en mijn close draad en tot mijn stomme verbazing zijn deze draden een plus en een min, ik ben zelf electricein maar dit snap ik effe niet meer. ik hoop dat iemand mij kan helpen want ik weet het gewoon even niet meer

wim12199 (0) PRO, 18 jaar geleden

Voor het sluiten leg je gewoon die 2 draden aan, voor het openen wordt gewoonweg de polariteit van die 2 draden omgewisseld, dit wordt gewoonweg gestuurd vanuit die module.
Zit er geen schema bij uw aankoop?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Overig of stel zelf een nieuwe vraag.