Hyundai : toernbegrenzer bij 2000 rpm

Het lijkt net of de toerenbegrenzer er bij 2ooorpm inkomt dit is dan tijdelijk als ik dan terugschakel en volgas geef pakt hij hem weer op en kan ik er weer gewoon mee rijden.De motor maakt in ieder geval niet meer dan 5000 toeren.
Als de motor stationair draait loopt hij heel netjes, 900 rpm maar als je dan ineens volgas geeft komt de toerenbegrenzer er al bij 3000rpm in??bougiekabels,brandstof- en luchtfilter zijn al vernieuwd.De dealer kan de computer niet uitlezen en heeft van dit probleem nog nooit gehoord.Ik hoop dat iemand mij kan helpen,
B.V.D. Ronald.

ronaldkruis

Geplaatst door ronaldkruis (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

wim12199 (0) PRO, 18 jaar geleden

Zou hem toch ergens even laten uitlezen voor je vanalles begint te vervangen. Katalysator niet verstopt?

ronaldkruis (0), 18 jaar geleden

Bedankt Wim maar de Computer kan niet uitgelezen worden! Hoe test je of de katalysator verstopt zit? Of kan je dat alleen merken als je er een nieuwe opzet?

wim12199 (0) PRO, 18 jaar geleden

Welk type wagen en motor is dit eigenlijk?
En waarom kan de computer niet uitgelezen worden?
De katalysator is niet verstopt als je hem er vantussen schroeft en een looplamp aan het uiteinde houdt, dan moet je het licht zien branden aan de andere kant.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Overig of stel zelf een nieuwe vraag.