Hyundai h100: controlelampjes

Bouwjaar: 1997

Mijn h100 gloeit niet meer voor (soms dus onverwachts weer wel) ook gaan bij het aanzetten van het contact de lampjes van het voorgloeien en de accu niet branden. De controlelampjes van de olieduk en de afscheider (?) branden wel. DE auto gloeit dus ook daadwerkelijk niet meer voor. Als sporadisch het lampje wel brandt gaat het gloeien dus wel. OOk komt het voor dat ik start (zondergloeien) en snel loslaat voorgleoien weer wel lukt. MIj dus alemaal een raadsel. Wie heeft de oplossing.

Jan

jan4995

Geplaatst door jan4995 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai H100? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

gvanderlaan (0), 19 jaar geleden

voorgloei zekering niet kapot?
gloeispiralen op?

jan4995 (0), 19 jaar geleden

Gloeispiralen zijn prima, voorgloeirelais is vervangen zonder resultaat. Alle zekeringen zijn in orde (ook die bij de accu).
Het blijft een raadsel. Ik heb ook het contactslot nagekeken maar twijfel nog wel over de werking ervan.

jan4995 (0), 19 jaar geleden

Ik heb het probleem opgelost, ik heb de bus verkocht. ER kwamen steeds meer manco's aan. Met name elektrische problemen zoals de ramen die niet meer willen enz. Bedankt voor jullie hulp.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai H100 of stel zelf een nieuwe vraag.