Hyundai Xg: Cruise Control Xg

Bouwjaar: 1999, Brandstof: LPG, Motorcode: 3.0

Mijn XG is voor een paar maanden in zuid Spanje en ik ook. Soms reageert de wagen niet op het gaspedaal en valt terug naar 50 kmu of spurt door naar 180 kmu wat niet mag,
De Hoofddealer in Huelva, 4 ruedas (4 wielen) heeft de wagen 5x ter reparatie aangeboden gekregen met hetzelfde probleem. Steeds ging het dan weer 100-200 km goed en dan begon het gedoe weer.
Op aanraden van een ex-wegenwacht de zekering van de cruise control eruit getrokken. Het prbleem doet zich nu niet meer voor, maar geen cc meer. Wel gewone control gelukkig. De control unit, een zwart doosje van een kubieke duim, zou moeten worden vervangen.

Vraag: Waar bevindt zich in de wagen de cruise control unit met het zwarte doosje? Wie kan de benodigde onderdelen prepaid postorderen?

Note: naar de dealer in Huelva durf ik niet meer en de Hyundai dealers in de Algarve in Portugal zeggen: Het is een automaat. Die doen wij hier niet, dus u moet naar Lissabon met deze wagen.

Vast bedankt voor die kan helpen, want gasgevend terugrijden naar Nederland is ook zo wat voor een oude man.

Ribero Cortez

Geplaatst door Ribero Cortez (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai i30? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Ribero Cortez (0), 17 jaar geleden

Radioconsole losgewipt en ruimte gemaakt rond de ETS-unit door routing bekabeling te fatsoeneren en zodoende de ets meer lucht te geven. Stekker ets ferm aangedrukt.
Accopolen losgehaald. CC zekering herplaatst. Accupolen 10 seconden tegen elkaar zodat alle elektronique werd reset. Et voila alles doet het weer zoals het hoort.
Met dank aan Greenibcars voor de begeleiding op afstand.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai i30 of stel zelf een nieuwe vraag.