Hyundai ix 35: geen geluid meer uit radio

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 2000

Tijdens het rijden hield plotseling de muziek van de radio op. Na onderzoek bleek de dame van de navigatie ook niet meer hoorbaar en ook een cd en de telefoon gaven geen geluid . Voor de rest werkt alles prima. Uiteraard gekeken of ,,mute,, geschakeld was.
Iemand een idee wat dit kan zijn en waar ik naar kan kijken alvorens naar de dealer te rijden om tegen een ongetwijfeld forse rekening ernaar te laten kijken

eddyto

Geplaatst door eddyto (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai ix35? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ferdinand (60), 4 jaar geleden

Totaal uitval is vaak de zekering,is die al nagekeken.
Ferry

eddyto (0), 4 jaar geleden

Ik ben erachter gekomen, de accu liep gewoon leeg. Ik heb tijdens een accu verwisseling de klemmen niet op de juiste manier bevestigd en daardoor kon zich corrosie tussen de polen en klemmen ontstaan. op een gegeven moment laadde de accu niet meer bij en het voltage werd dus steeds minder. Als eerste hield dus het geluid op en toen ik na een paar dage weer in de wagen wilde stappen lukte dat niet meer omdat de accu totaal leeg was. De vriendelijke meneer van de wegenwacht zag het probleem gelijk en na het opladen van de accu was er ook weer geluid

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai ix35 of stel zelf een nieuwe vraag.