Hyundai H200: h200 krukas problemen!!

Bouwjaar: 1999

ik heb hier een h200 uit 1999 nov.De krukas bout is losgelopen,niet afgebroken.nu heeft die poelie staan jutteren en is de poelie beschadigd en de binnedraad van de krukas als ik er nu een andere kortere bout indraai krijg ik hem niet goed vast, ook niet met loktei.Hij draait gewoon door. is iemand bekend met dit eufel? ik ben van plan om een nieuwe grotere draad in de as te tappen en dan een overmaats bout er in te draaien!! goed idee????? ik weet het niet meer!! poelie is er niet vanaf gelopen, tijdens controle geconstateerd dat de bout al los zat.

koops

Geplaatst door koops (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai H200? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

wim12199 (0) PRO, 18 jaar geleden

Als de kop van de krukas niet is uitgesleten, kan je het proberen van de gewone draad te hertrekken en een nieuwe bout, een groter gat lijkt mij toch niet zo simpel daar dit gehard staal is maar eerst zou je moeten de 2 poelies waar de distributieriems op draaien moeten nieuw kopen en over de kop van de krukas schuiven (+Clavet ook vervangen), waarschijnlijk zit daar ook veel speling op, indien de speling te groot is, is er maar 1 oplossing : krukas vervangen. (De bout moet min.17kg vast staan)

koops (0), 18 jaar geleden

we hebben geprobeerd de ouwe draad te hertrekken maar de nieuwe bout draai ik dan dol,we zitten dan pas op 130N. Ik was ook inderdaad van plan om de poelie te vernieuwen maar natuurlijk liever niet de krukas die kost natuurlijk veel geld.de poelie was wel iets beschadigt, het spietje zat nog op zijn plek,van de week gaat hij weer uit elkaar,als u nog tips heb hoor ik ze graag,alvast bedankt.

koops (0), 18 jaar geleden

de kop van de krukas was voor zover we konden zien gelukkig niet beschadigt.de bus heeft trouwens maar 77126 km gelopen,niet echt top kwaliteit dus!!

VINK (0) PRO, 18 jaar geleden

NEEM KONTAKT OP MET JAN/DODGE.
HIJ KAN JE WEL HELPEN
GR LUIS

koops (0), 18 jaar geleden

wie is jandodge?mijn mail adres curry-26-@hotmail.com.ik wacht wel op reaktie!!alvast bedankt.

JAN/DODGE (0) PRO, 18 jaar geleden

HEB JE MIJN E-MAIL ONTVANGEN?
GR JAN

JAN/DODGE (0) PRO, 18 jaar geleden

Hoe is het verder afgelopen?
gr Jan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai H200 of stel zelf een nieuwe vraag.