Hyundai H200: Hoog brandstof verbruik

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel

Hallo, ik heb sinds kort een H200 diesel / automaat, deze auto is perfect dealer onderhouden volgens het boekje en heeft 160.000 gelopen.
Nu heb ik het idee dat deze auto erg veel verbruikt, hij is pas nog APK goedgekeurd ( mét roetmeting ) Heeft iemand voor mij informatie over wat normaal gebruik voor deze auto is ??

Dickko

Geplaatst door Dickko (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai H200? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

lompie (0), 14 jaar geleden

hoi hoi ik heb ook een hyundai H200 maar dan uit 2000 en het verbruik bij ons is ongeveer 1 op 8 binnen door en ik dacht dat volgens het boekje ongever 1 op 9 zou moeten zijn maar ja dat is op een test baan gedaan in ideale omstandig heden groetjes henrie

Dickko (0), 14 jaar geleden

Is de jouwe ook een automaat of een handgeschakelde ?

divided (0), 14 jaar geleden

wat voor motor heb je ?
wat verbruik je ? wat had je verwacht ? (omdat je het veel vind)

lompie (0), 14 jaar geleden

die van mij is handgeschakeld maar had wel steeds 400tot 500 kilo erin liggen maar wat is het gebruik van die van jou dan ??? groetjes henrie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai H200 of stel zelf een nieuwe vraag.