Hyundai H200: achterlicht

Motorcode: 2.5

mijn achterlicht doet het niet aan de linkerkant
en mijn nummer plaat verlichting ook niet links
en dim licht ook niet
mist lampen doen het ook niet
de zekering knalt er elke keer uit


wie weet wat het is
mvg patrick van beek

patrick van beek

Geplaatst door patrick van beek (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai H200? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jan5047 (0) PRO, 14 jaar geleden

Dat is niet zo moelijk Kortsluiting, maar dat wist u al, je kunt kijken of je geen afgeklemde draad kunt vinden anders de stekkers los nemen vand de componenten (die op de zekering zitten ) en dan kijken water dan gebeurt , daarns 1 voor 1 aan sluiten , Je hebt toch toevallijg geen lamp vervangen succes

wim12199 (0) PRO, 14 jaar geleden

Zo ga je veel zekeringen moeten plaatsen denk ik. Het beste gaat het door in de plaats van de zekering een zware lamp in serie in het circuit te plaatsen. Op het moment van kortsluiting gaat de lamp fel branden, door dan stekkers van componenten of doorverbindstekkers los te maken bepaal je het punt waar de kortsluiting onderbroken wordt (dan gaat de zware lamp zwak branden) en dus verder in de kring zit.
Bij H200 durft de bedrading tussen de achterklep (waar plaatverlichting in zit) en de carrosserie afbreken (in de rubber darm)en eventueel kortsluiting maken met andere draden. Zie ook eens het stopcontact van de trekhaak na op kortsluiting.
Groeten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai H200 of stel zelf een nieuwe vraag.