Hyundai Atos: hyundai Atos slaat af in zijn achteruit

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1000

Auto loopt op zich heel mooi in zijn vooruit, het rare is alleen dat wanneer ik hem in zijn achteruit zet en een beetje gas geef, de motor afslaat.
Wanneer ik de koppeling heel langzaam op laat komen en geen gas geef, rijd hij gewoon achteruit, maar zodra ik dan gas geef stottert de auto heel erg. Heb de auto uit laten lezen en gaf de volgende melding: "P1624 mil-on request from tcm. Volgens de garage had dat te maken met een sensor van een automatische versnellingsbak maar dit is een hand geschakkelde bak. Iemand een idee?????????

rohs

Geplaatst door rohs (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Atos? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan5047 (0) PRO, 9 jaar geleden

Vermoed een draadbreuk of een draad die doorgeschuurd is en tegen massa komt, als je inderdaad iets te hard achterruit gaat zal de motor iets kantelen en dan kan dit gebeuren, als de motor draait eens aan de kabelboom trekken die op de motor bevestigd is

rohs (0), 9 jaar geleden

Heb eerlijk gezegd geen idee welke kabelboom het dan zou moeten zijn, maar het geen wat je zegt klinkt op zich wel logisch.

rohs (0), 9 jaar geleden

Hallo jan5047

Ik heb alle kabelbomen na gekeken maar daar heb ik niets kunnen vinden, iemand anders nog een idee?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Atos of stel zelf een nieuwe vraag.