Hyundai Santa Fe: Immobilizer

Bouwjaar: 2000

Startproblemen met een Santa Fe, er zit een storing in het immo systeem, af en toe start de auto gewoon niet.
Sleutels zijn al vervangen.
Wie kan mij hiermee verder helpen?

zessen

Geplaatst door zessen (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Santa Fe? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

Alex218 (0) PRO, 18 jaar geleden

ook hier kan je evt de immobilizer-ring opschuren meen ik mij te herinneren. Loshalen, binnenkant behandelen. Zo niet; dan vervangen (als de HiScan aangeeft dat de fout daar zit)

Appie505 (0), 18 jaar geleden

Krukas positiesensor gaat ook weleens defect slaat de auto ook niet aan

wim12199 (0) PRO, 18 jaar geleden

benzine of diesel?

zessen (0) PRO, 18 jaar geleden

CRDI diesel dus

wim12199 (0) PRO, 18 jaar geleden

Veel problemen met injectoren! Begin toch maar met eerst een andere mazoutfilter te plaatsen.Indien dit niet helpt moet je bij de injectoren de retourleidingen er af halen en op zicht controleren op terugloop.De injector waar een meerwaarde aan brandstof uitloopt is een slechte en lekt dus!(als er op de common-rail 1 injector lekt, is men de druk gedeeltelijk kwijt op de rail voor de andere injectoren)Als de motor dan toch aanslaat, draait deze dan direct normaal op 4 cilinders? Bij mijn weten weinig problemen met immobilizer.

zessen (0) PRO, 18 jaar geleden

Injectoren vervangen.. probleem nog steeds

wim12199 (0) PRO, 18 jaar geleden

Geeft hij eigenlijk een storingscode terug bij uitlezen van ecu?

wim12199 (0) PRO, 18 jaar geleden

Sorry dat ik er niet eerder opgekomen ben maar er is een update geweest van de motor-ecu, ga naar een hyundai-dealer, die heeft het nodige gereedschap om hem te herprogrammeren.Enkel de wagens van het eerste jaar hebben er problemen mee gehad, daarmee dat mijn frank laat gevallen is. Laat hem eerst het geheugen uitlezen, er zal waarschijnlijk een foutcode van camshaftsensor en/of egr en/of immobilizer inzitten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Santa Fe of stel zelf een nieuwe vraag.