Hyundai H200: kachel wordt pas na ruim half uur rijden lauw en niet echt warm

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5

Ben radeloos, weer hele weekend dit probleem proberen op te lossen.

Ik heb kachelradiateur al vervangen en slang in motorruimte ontlucht, maar nog steeds zelfde probleem. Met koude start in de ochtend duurt het heel lang voordat de kachel een beetje warm wordt binnen en vind de warme lucht niet echt warm genoeg te noemen. De slangen in motorruimte voelen wel warm genoeg aan, maar weet niet zkr wat normaal is. De motortemperatuur komt wel redelijk snel, binnen 5 minuten op normale hoogte, op de helft, geloof 85/90 gr.
Kan het ook nog de thermostaat (ook al is de temperatuurwijzer normaal werkend en wordt de motor nooit overhit ???????) en
een of andere sensor zijn (zoja welke zou dit probleem ook kunnen veroorzaken en waar zit ie?
of een ander probleem zoals verstopte kachelhuis/slang ( blower lijkt met genoeg kracht te blazen en werkt in alle standen) of vernauwde motorradiateur/slangen.
Er zit genoeg koelvloeistof in.

Ik ben zeer dankbaar voor alle ideen of tips! Alvast bedankt!!

Lars0210

Geplaatst door Lars0210 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai H200? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Highway (120) PRO, 12 jaar geleden

heb je ook gevoeld of de kachel warm wordt? Het kan nog steeds lucht zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai H200 of stel zelf een nieuwe vraag.