Hyundai Terracan: klimaatcontrol

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.9

als de klimaatcontrol aanstaat slaat de motor gedurende enkele seconde af.Als het buiten heel warm is doet hij dat wel 5 keer per km.Dus zomers kan ik hem niet aanzetten.Want hij zakt soms wel 10 km terug in snelheid.Ben al bij 2 dealers geweest en die zeggen dat is normaal bij zware motors.Wie kan mij helpen, vanaf de eerste week heb ik geklaagd en heb hem nu bijna 3 jaar dus dan verloopt de garantie. Peter Kemper p.j.m.kemper@orange.nl

peter kemper

Geplaatst door peter kemper (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Terracan? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hans4040 (270) PRO, 17 jaar geleden

Een 2.9 diesel die afslaat als de airco aangaat?
Wonderlijk!
En de "dealer" zegt dat het normaal is.(?)

Ik zou, als ik jou was , gewoon naar die dealer teruggaan en zeggen dat het opgelost moet worden (binnen de garantie termijn).
Ik denk dat er iets met het motormanagement niet in orde is , want die hoort het inschakelen van de airco op te vangen.

mvg,
Hans.

ephy (0) PRO, 17 jaar geleden

doe je normaal dealer onderhoud aan de auto en ga je naar een echte dealer die al jaren hyundai dealer is want die kunnen je verder helpen met kundig personeel .

CARS&MOTORS (0) PRO, 17 jaar geleden

motor electronica hoort toerental altijd constant te houden met of zonder airco verlichting a ruit verwrmng maakt niet uit.
als dat niet zo,is is er een problm met basis instellingen
mvg jerry
ps dit kunnen ze aanpassen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Terracan of stel zelf een nieuwe vraag.