Hyundai Coupe: koppeling coupe druklager plaatsen

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Hallo medesleutelaars
Ik heb een coupe op de put staan waar ik de koppeling van af heb gehaald om te vervangen, nu kreeg ik in eerste instantie de bak er niet vanaf, maar nadat ik da arm van de gaffel had losgemaakt, fluitje van een cent.
Nu heeft deze drukgroep het druklager ( of eigenlijk treklager) vastzitten aan de drukgroep, en de nieuwe set die ik heb gehaald ligt het lager los in de doos, en ik zie wel dat je die er in moet klikken, maar nu mijn vraag ..
Klik ik het lager voor montage erin, en draai ik de gaffel dan in het lager met het monteren van de bak, of klik ik het lager erin met de gaffel, nadat de drukgroep is geplaatst...
En moet ik bij het monteren van de arm ergens speciaal op letten qua stand, of moet hij precies hetzelfde teruggeplaatst worden ( ja ik heb hem afgetekend)
Mijn dank is groot

zx9r

Geplaatst door zx9r (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Coupe? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

zx9r (0), 13 jaar geleden

nou updatje dan maar ..
Plaat en drukgroep monteren, druklager NIET op de drukgroep maar los op de prise-as in de vork hangen....
( prise -as heeft rouwens 15-20 mm als maat voor de gene die hem zelf draait) dan de bak monteren, als deze vast zit de arm van de gaffel weer monteren, en deze dan met het druklager in de drukgroep draaien, je hoort hem er dan in klikken....
Cris

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Coupe of stel zelf een nieuwe vraag.