Hyundai Trajet: lambdasonde vervangen nou slaat de auto iedere keer af

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2liter

heb een trajet gekocht waar de kabel van de lambdasonde was gebroken heb een nieuwe lambda geplaast maar nu slaat de auto iedere keer af wat kan ik doen??motorstoringslampje brand

bolle1369

Geplaatst door bolle1369 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Trajet? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

alex drost (0) PRO, 16 jaar geleden

heb je wel een orginele labsasonde eringezet? zo niet zou ik dat eerst doen

cohen (0), 16 jaar geleden

hoi ik heb een zelfde soort probleem het hitteschild van de kat was naar beneden gazakt en had de draadjes van de sonde doorgesneden ik heb een 2e hands sonde gemonteerd daarna de accupool eraf gehaald om te resetten de auto loopt nu weer perfect het stomme is alleen dat het motormanagement lampje weer is gaan branden na 3 keer starten ik heb geprobeerd hem uit te lezen maar dat lukte niet de auto lopt echt perfect zowel op gas als benzine alleen het lampje brandt heeft iemand een idee om dit uit te schakelen?
alvast bedankt!!!

CARS&MOTORS (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=cohen]hoi ik heb een zelfde soort probleem het hitteschild van de kat was naar beneden gazakt en had de draadjes van de sonde doorgesneden ik heb een 2e hands sonde gemonteerd daarna de accupool eraf gehaald om te resetten de auto loopt nu weer perfect het stomme is alleen dat het motormanagement lampje weer is gaan branden na 3 keer starten ik heb geprobeerd hem uit te lezen maar dat lukte niet de auto lopt echt perfect zowel op gas als benzine alleen het lampje brandt heeft iemand een idee om dit uit te schakelen?
alvast bedankt!!![/quote]
bij dealer resetten
anders contact niet meer aanzetten

bolle1369 (0), 16 jaar geleden

heb ook de accupool losgemaakt en meer dan een uur gewacht auto slaat dan de hele tijdt af zowel op benzine als op gas zodra ik de stekker losmaak van de lambda loopt ie wel beter maar slaat af bij het afremmen van de auto er heeft ook iemand de draden van de temperatuur meter afgehaaldt dus mijn temperatuurmeter werkt ook niet heb de auto zo gekocht weet iemand wat de kleur van de draad is die op de tempsensor zit moet zijn of is die bij de g3 instalatie gebruikt??voor de temp graag antwoord kan iemand in de buurt van eindhoven mijn auto uitlezen misschien???

cohen (0), 16 jaar geleden

Ter Info
Ik heb eindelijk de oplossing gevonden voor het probleem met mijn lambda sonde na het plaatsen ervan bleef het lampje maar branden ook na het resetten, wat blijkt er zit een zekering in de zekeringkast in de motor ruimte deze 15A zekering was doorgebrand. Ik heb deze vervangen en het probleem is opgelost Ik heb eventueel een overzicht voor de liefhebber van de zekeringkast

mvg Ronald

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Trajet of stel zelf een nieuwe vraag.