Hyundai Scoupe gt Turbo: lichten van de turbo

Bouwjaar: 1993

de lichtjes van mijn turbo werken niet ze geven geen licht ik kan ook niet testen of de turbo het doet omdat mijn koppakking vervangen moet worden, hoe kom ik erachter of mijn turbo het wel doet?

Alvast bedankt

Timothy82

Geplaatst door Timothy82 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Scoupe? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

khais (0), 19 jaar geleden

als je het pedaal ver genoeg intrapt dan hoor je op een gegeven moment een soort van gezoem/gegrom dan doet ie het

Crafter (0), 19 jaar geleden

sluit een turbodrukmeter aan op je turbo en je weet meteen wat de druk is die de turbo levert. En beetje drukmeter heb je al voor ¤30,- en dan nog wat slangetjes erbij (¤10,-). Op deze manier kun je meteen controleren of je turbo nog wel op druk komt en zo ja, hoeveel druk ie levert. Levert ie bij vol vermogen minder dan 0.4 bar, dan is er iets mis, heb je ergens een lek of is je turbo beschadigd. Ik rij met open lucht filter en open uitlaat op 0.8 bar bij vol vermogen, zonder deze veranderingen zal je ongeveer op 0.6 bar zitten.

Succes ermee!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Scoupe of stel zelf een nieuwe vraag.