Hyundai accent hatchb.: Linker zijraampje achter vervangen

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1500/ 12v

Ik moet het linker achterzijraam vervangen door een nieuwe ,dit raam zit in een rubber en vraag me af hoe ik dit het gemakkelijkste kan doen ,moet ik het binnenpaneel er uithalen ? of kan alles vanaf de buitenkant gebeuren
Ik heb wel ervaring met autobusramen (oud syateem) met een touwtje en talkpoeder maar vraag me af hoe het precies zit met dit autoraampje gezien het lijkt dat het rondom maar enkele mm in het raamrubber zit wie heeft dit vaker gedaan en heeft advies en of tekening

groeten j.booi

suzuki93

Geplaatst door suzuki93 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Accent? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

wim12199 (0) PRO, 16 jaar geleden

Dit zit er in geplakt met speciale silicone voor autoruiten.
Deze moet eruit gesneden worden met speciaal gereedschap daarvoor bestemd.

suzuki93 (0), 16 jaar geleden

Hoe krijg ik het rubber er knap uit en weer in
groeten j.booi

wim12199 (0) PRO, 16 jaar geleden

Deze wordt bij montage in een "u" over de ruit geschoven, en er dan in gekleefd. Je kan proberen hem er uit te trekken, maar de kans dat hij beschadigd is, is groot. Vervangen door een nieuwe is dan de oplossing.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Accent of stel zelf een nieuwe vraag.