Hyundai lantra: luchtomloop

Bouwjaar: 1995

goede dag mensen, ik heb sinds een week deze lantra 15i gls maar hij rijd in het begin goed maar als ik een tijdje rijd houd hij in en begint te schokken ook als ik na mijn werk naar huis rij 75 km dan met terug schakelen blijft het toerental erghoog staan gas blijft hangen

ik heb ook gezien dat er bij de luchtslang om de gasklep misschien een verkeerde bosch klepje zit
zou dit ook de oorzaak kunnen zijn
de org is bosch 0280 140 505 met een haakse aansluiting
welk er nu in zit is nr0280 140 501
wie kan mij aub helpen
alvast bedankt evert onink

e.onink

Geplaatst door e.onink (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Lantra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

msanders (0), 18 jaar geleden

Het kan zijn dat wanneer de auto zijn stationair toerental niet terug zakt naar +/- 1000 t.p.m. maar telkesn schommeld tussen diverse toerentallen dat je stappenmotor stuk is, deze motor regeld het toerental en gaat nog al eens stuk. Nieuw kost zo'n onderdeel bij de hyundai dealer +/- 375,00 euro.
In het begin merk je het meestal aan dat hij veel toeren maakt wel 2000 ofzo maar hoel langer je ermee doorrijd hoe meer hij zal fluctueren in toerental, kan geen kwaad maar is wel heel vervelend omdat je niet kunt rijden zonder gas erbij te geven omdat hij anders nog meer bokt dan een rodeo stier.

m.v.g. Michel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Lantra of stel zelf een nieuwe vraag.