Hyundai Accent: moeilijk starten op benzine bij koude motor

Bouwjaar: 2003, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.6

Hallo,

Ik heb een Hyundai Accent 1.6 LPG van het bouwjaar 2003.

Nu start de auto vrij lastig met een koude motor. Na 2 of zelfs 3 pogingen start de auto pas. Voor de rest rijdt de auto naar behoren. Als de motor wat warm is dan start het voertuig zonder problemen.

Het lijkt alsof de benzine rustig wordt opgepompt richting de motor. Zou het wellicht aan de benzinepomp kunnen liggen?

Alvast bedankt.

Yenice

Geplaatst door Yenice (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Accent? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Highway (140) PRO, 10 jaar geleden

verstopte benzine injectors. Je rijdt op LPG en start op benzine. Door dat de injectors vervuild (verstopt) is de verneveling niet best.
Rij je genoeg op benzine? oude benzine kan ook een mede oorzaak zijn.

Yenice (0), 10 jaar geleden

[quote=Highway]verstopte benzine injectors. Je rijdt op LPG en start op benzine. Door dat de injectors vervuild (verstopt) is de verneveling niet best.
Rij je genoeg op benzine? oude benzine kan ook een mede oorzaak zijn.[/quote]
Aha, de auto start automatisch op benzine en na een bepaald moment schakelt die over naar lpg. Het lijkt als ik op benzine rijd de auto inhoudt.

Yenice (0), 10 jaar geleden

heel vreemd, als er een half tank benzine in de auto zit dan start de accent problemloos. wanneer ik hieronder kom begin die steeds moeilijker te starten.

waar kan dat aan liggen?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Accent of stel zelf een nieuwe vraag.