Hyundai Galopper: motor start nier meer na gescheurde waterdarm

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2500

Wij hebben panne gekregen met onze galopper op de autosnelweg in spanje,een gesprongen waterdarm,nu start de auto niet meer.Bij het omdraaien van de sleutel probeert hij wel te starten maar doet het niet hij maakt ook een vreemd geluid,weet iemand een oplossing of oorzaak?De wagen heeft juist nieuwe join de coulasse en nazicht gekregen in de garage met het zelfde probleem in augustus,heeft bijna maand in garage gestaan.Vrees voor nieuwe grote kosten.en hetzelfde probleem(join de coulasse dus)Wij wonen nu in spanje( dolores) en hier een garage vinden die nog een beetje betaalbaar is hier een groot probleem.Het zijn hier meestal doehetzelvers en op hun tempo,wat wil zeggen manana hé.Kan iemand ons raad geven of zeggen wat het probleem zou kunnen zijn.
Alvast bedankt

sonia

Geplaatst door sonia , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Galloper? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

moderator PRO, 11 jaar geleden

Zal inderdaad de koppakking wel weer zijn en/of een krom getrokken cilinderkop. En dan nog maar hopen dat je geen "vreter" hebt opgelopen. D.w.z. dat de zuigers de cilinderwanden hebben beschadigd door te weinig koeling. Als dat wel zo is, kun je de motor beter bij het oud ijzer dumpen en een andere zoeken en monteren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Galloper of stel zelf een nieuwe vraag.